Ne demek?

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olası olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem hileınmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hakikaten yangınlardan korunmak için kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğruca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en makul fiyatlarla mevla yetişmek muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması yangın kapısı gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page